All you need is …..Shoes

All you need is …..Shoes

In het winterseizoen 2017/2018 zijn de cursisten van het Atelier voor inspiratie weer enthousiast aan de gang gegaan met hun hobby. Via opdrachten of een thema dat zij zelf verzonnen. Er is altijd wel iets wat boeit en dat dan op het doek of ander medium wordt gezet. Maar ook dit jaar kwam er via docent Neeltje Alblas weer een opdracht die de cursisten naar eigen vermogen en talent verder konden uitwerken. De opdracht luiden simpel “schoenen”.

Cobi van Schijndel KopieDe titel van de expositie kon dan ook niets anders zijn dan: All you need is …..Shoes

Enkele leden van de Vrienden van de Grote Kerk hebben al een aantal werken gezien en zij zijn heel enthousiast over het getoonde werk. Bent u nieuwsgierig geworden kom dan kijken vanaf woensdag 9 mei t/m zondag (culturele route) 10 juni 2018. op woensdag van 13.00 uur tot 16.30 uur en zaterdag van 11.00 uur tot 16.30 uur.

Een hele dag of avond ontspannen creatief vormgeven in een tijd van haast. Een diepe wens om te schilderen, maar is het er nooit van gekomen? Dan is het "Atelier voor Inspiratie" zeker een goede keuze. Genieten van kleuren en de geur van de verf, het bewegen van de kwast op het doek en de vorm die ontstaat. Jezelf ontwikkelen en vertrouwen dat de beelden die in je opkomen waardevol zijn! Nettalien Wolfs KopieSchilderen geeft innerlijke rust en inzicht. We gaan op reis in een wereld van kleur, inzicht en eigen persoonlijke ontwikkeling. Kortom , een heerlijke schilderdag/avond voor jezelf! Iedere cursist zal op zijn niveau individueel begeleid worden, waarbij geen sprake is van competitie. Docente Neeltje Alblas was sinds 1995 verbonden aan de stichtingen ’t Spandt, Toon en de Cultuurfabriek en nu al een aantal jaren verbonden aan het Atelier voor Inspiratie.

Voor meer informatie:        https://www.intentie-is-essentie.nl/atelier-voor-inspiratie/

 

Voor meer informatie over de vrienden van de Grote Kerk:                                                                                                             

http://grotekerkgorinchem.nl/

Evenement Eigenschappen

Startdatum 09-mei-2018 13:00
Einddatum 10-juni-2018 16:30