Spiegeling, Atelier voor inspiratie

Spiegeling, Atelier voor inspiratie

Het wordt haast een traditie voor de cursisten van het Atelier van Inspiratie om te exposeren in de Grote Kerk in Gorinchem. De afgelopen periode zijn de cursisten van het Atelier voor inspiratie heel enthousiast aan de gang gegaan met het thema Spiegelingen. De expositie kon dan ook niets anders luiden dan: Spiegeling

Dit onder de inspirerende leiding van docent Neeltje Alblas.

EnkAnk Jansen Kopieele leden van de Vrienden van de Grote Kerk hebben al een aantal werken gezien en zij zijn heel enthousiast over het getoonde werk. Bent u nieuwsgierig geworden kom dan kijken in de periode 8 mei t/m 8 juni op woensdag van 13.00 uur tot 16.30 uur en op zaterdag van 11.00 uur tot 16.30 uur.

Tijdens de culturele route op 12 mei van 13.00 uur tot 16.00 uur.

De opening zal plaatsvinden op zaterdag 11 mei om 15.30 uur en zal worden verricht door …………..

Een hele dagJeanette Meijeren Kopie of avond ontspannen creatief vormgeven in een tijd van haast. Een diepe wens om te schilderen, maar is het er nooit van gekomen? Dan is het "Atelier voor Inspiratie" zeker een goede keuze. Genieten van kleuren en de geur van de verf, het bewegen van de kwast op het doek en de vorm die ontstaat. Jezelf ontwikkelen en vertrouwen dat de beelden die in je opkomen waardevol zijn!

Schilderen geeft innerlijke rust en inzicht. We gaan op reis in een wereld van kleur, inzicht en eigen persoonlijke ontwikkeling. Kortom , een heerlijke schilder-dag/avond voor jezelf! Iedere cursist zal op zijn niveau individueel begeleid worden, waarbij geen sprake is van competitie.

NeeltjeDocente Neeltje Alblas was sinds 1995 verbonden aan de stichtingen ’t Spandt, Toon en de Cultuurfabriek en nu al een aantal jaren verbonden aan het Atelier voor Inspiratie.

Voor meer informatie:        https://www.intentie-is-essentie.nl/atelier-voor-inspiratie/

                                   

Voor meer informatie over de vrienden van de Grote Kerk:                                                                                                             

http://grotekerkgorinchem.nl/

Evenement Eigenschappen

Startdatum 08-mei-2019 13:00
Einddatum 08-juni-2019 16:30