v5f !

v5f !

Fotoclub “De Ontspanner” is in juni opgericht door een 15 tal enthousiaste amateurfotografen uit de omgeving van Giesenlanden. Momenteel heeft de vereniging 25 leden. Dit jaar bestaat de fotoclub 5 jaar en dat is de reden voor deze expositie. Tevens is er in het clubgebouw op zaterdag 9 juni een open dag.

Foto Jos dHaens

Jos dHaens 1Waardering voor je werk in je eigen omgeving motiveert je om nog meer geweldige foto's te maken. Maar het gevaar van alleen maar positieve feedback op je foto's is dat je je niet meer zal verbeteren. Natuurlijk is er niks leukers dan complimentjes over je werk wanneer je dat aan anderen laat zien. Maar ….. hoe blijf je met beide benen op de grond staan? Want als alleen de loftrompet voor je wordt afgestoken, wordt je lui. En een luie fotograaf zal zich niet verbeteren. En verbetering is altijd nodig, je moet groeien als fotograaf. Je eigen stijl ontwikkelen en die door ontwikkelen. Hiervoor heb je de mening van anderen nodig. Belangrijk is wel dat je respect hebt voor die mening en die mensen. Vertrouw je hun smaak? Zijn zij in staat om hun kritiek op de juiste   manier te brengen? Begrijpen zij wat je precies wilt zeggen met een foto? En vooral: waar vind je die mensen?

KnipselEn daarom is er Fotoclub “De Ontspanner” een kleine groep enthousiaste mensen die met hart en zien fotograferen en elkaar in een ontspannen omgeving leren van elkaar. Dit is dan ook het doel van de vereniging. We komen bij elkaar in het clubgebouw van de ijsclub in Schelluinen.

Voor meer informatie kun je terecht op de website  http.//fotoclubdeontspanner.nl

evenement eigenschappen

Startdatum 13-juni-2018 13:00
Einddatum 14-juli-2018 16:30
Deel dit evenement