v5f !

v5f !

Fotoclub De Ontspanner bestaat 5 jaar en viert dit met een Open Dag op 9 juni en een expositie in de Grote Kerk in Gorinchem van 13 juni t/m 14 juli.

Waardering voor je werk in je eigen omgeving motiveert je om nog meer geweldige foto's te maken. Maar het gevaar van alleen maar positieve feedback op je foto's is dat je je niet meer zal verbeteren. Natuurlijk is er niks leukers dan complimentjes over je werk wanneer je dat aan anderen laat zien. Maar ….. hoe blijf je met beide benen op de grond staan? Want als alleen de loftrompet voor je wordt afgestoken, wordt je lui. En een luie fotograaf zal zich niet verbeteren. En verbetering is altijd nodig, je moet groeien als fotograaf. Je eigen stijl ontwikkelen en die door ontwikkelen. Hiervoor heb je de mening van anderen nodig. Belangrijk is wel dat je respect hebt voor die mening en die mensen. Vertrouw je hun smaak? Zijn zij in staat om hun kritiek op de juiste manier te brengen? Begrijpen zij wat je precies wilt zeggen met een foto? En vooral: waar vind je die mensen?

Wim Lemmen Spotify op Spoor 5 

Voor deze expositie is de leden gevraagd een serie aan te leveren met als thema ‘5’. 17 Leden zijn de uitdaging aangegaan. Omdat iedere fotograaf binnen de vereniging werkt in zijn of haar eigen stijl is het resultaat een mooie mix geworden. De series variëren van technisch werk waarin 5 foto’s met verschillende belichtingen gecombineerd zijn tot 1 foto, tot bijna schilderijachtige stillevens. Verder zijn er onder andere onderwaterfoto’s en foto’s die tijdens een dagje treinen op verschillende stations genomen zijn te zien. Kortom, voor elke fotografieliefhebber wat wils.

En daarom is er Fotoclub “De Ontspanner” een kleine groep enthousiaste mensen die met hart en zien fotograferen en elkaar in een ontspannen omgeving leren van elkaar. Dit is dan ook het doel van de vereniging. We komen bij elkaar in het 20180612 1302491clubgebouw van de ijsclub in Schelluinen.

Foto's van boven naar beneden: Lia Guis, Wim Lemmen en laatste foto een expositiebord.

Voor meer informatie kun je terecht op de website  http.//fotoclubdeontspanner.nl

 

Let Op!  

A.s. zaterdagmiddag 16 juni 2018 is de kerk gesloten i.v.m een rouwdienst. 

Evenement Eigenschappen

Startdatum 13-juni-2018 13:00
Einddatum 14-juli-2018 16:30