Lunchconcerten

Carla Bos Harp

Wilt u worden ontroerd? Schaterlachen? Geraakt worden? Een traantje wegpinken? Glimlachen? Uw hart openen? In dit lunchconcert bent u met Carla Bos aan het juiste adres! Met veel plezier, enthousiasme, bevlogenheid, passie, humor, kundigheid en virtuositeit kom zij in de Grote Kerk musiceren. Ik ben Carla Bos, als harpiste verbonden aan het Remix Ensemble for Contemporary Music in Porto, Portugal en speelde projecten met andere ensembles voor hedendaagse muziek als United Berlin, MusikForum Köln, MusikFabrik Köln, KlangForum Heidelberg, Elision Ensemble, Schönberg/ASKO Ensemble, Doelen Ensemble. Ik werkte samen met hedendaagse componisten als Harrison Birtwistle, Peter Eötvös, George Crumb, Tan Dun, Helmut Lachenmann, Magnus Lindberg, Emmanuel Nunes, Wolfgang Rihm, Karlheinz Stockhausen, Mauricio Kagel en Louis Andriessen.

Carla Bos Maureen Mijne 7 1 1030x686Daarnaast ben ik als freelance harpiste werkzaam in binnen- en buitenland, zowel solistisch als met kamermuziekensembles en met koren en gerenommeerde orkesten. Ik werkte mee aan CD-opnamen en maakte vele tournees over de wereld. Ook maakte ik deel uit van de liveband van Spinvis.

Ik ben dol op kamermuziek maken en vorm duo’s met cello, sopraan (Duo Verdes), fluit (Anemoi), fluit (Panarpa), harp en orgel en heb 4 CD’s uitgebracht: 2 harp solo, 1 sopraan/harp en 1 fluit/harp.

Sinds 2013 ben ik ook werkzaam als Verteller in combinatie met de harp. Ik studeerde aan de Vertelacademie te Utrecht en breng Concert Vertellingen / Vertel Concerten / Muzikale Verhalen. Zanglessen volg ik sinds 2016 bij Willemijn van Gent na twee zomercursussen zang en harp bij Rachel Ann Morgan in Frankrijk; af en toe zing ik tijdens concerten waarbij ik mezelf op de harp begeleid.

Carla Bos Maureen Mijne 1 1 686x1030Ik verzorg concerten en recitals, als ook de sfeervolle muzikale omlijsting van uw feest, bruiloft, receptie, diner, opening, presentatie of congres. Ook treed ik regelmatig op met muzikale intermezzi tijdens huwelijksinzegeningen, congressen en uitvaartplechtigheden. Sinds begin 2014 luister ik de zondagse high-tea’s in Hotel Des Indes te Den Haag op met mijn harpspel.

Ik studeerde harp aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag: behaalde mijn diploma’s Docerend Musicus (Bachelor) en Aantekening Kamermuziek bij Edward Witsenburg, en mijn diploma Uitvoerend Musicus (Master) bij Ernestine Stoop. Ik heb een bijzondere collectie van elf verschillende harpen.

Zie https://youtu.be/JdewiPan4MA en https://youtu.be/xhxeHdNjqy0

Startdatum 26-juli-2023 12:15
Einddatum 26-juli-2023 13:15
Spectacles Jazzband

De Spectacles Jazzband met als thuishaven Gorinchem is opgericht in 1992

Deze gezellige Jazzband is het huisorkest bij de Jazz Hall’72 te Gorinchem één van de oudste jazzclubs in Nederland.

De Spectacles Jazzband heeft zich toegelegd op de oude- stijl New Orleans jazzmuziek.

spectacles jazzband Gorinchem 02De Spectacles Jazzband heeft een goede naam verworven in het oude-stijl circuit. Daarom wordt de band ook veel gevraagd bij jazz-festivals in binnen -en buitenland.

Door de ontwapenende wijze van spelen geeft het tijdens de optredens de meest verrassende effecten naar het publiek.

Ook heeft het orkest enige faam verworven middels tv optredens, in jazzkerkdiensten en gezamenlijke optredens met harmonie- en fanfareorkesten.

Bezetting:

Jean van de Boom                        Drums

Jan Maas                                        Trombone

Heins Sijmons                                Banjo

Ed Sterk                                          Klarinet

Theo Sterk                                     Trompet / zang

Stephan Zenden                           Sousafoon

Startdatum 06-sept-2023 12:15
Einddatum 06-sept-2023 13:15