Meriam de Korte

Meriam de Korte

 

 

 

 

 

 

 

Batja ten Kortenaar: Dans

Batja stBatja1udeerde als uitvoerende danser af aan de Fontys Academie in Tilburg. Zij is actief als danser, choreograaf en docent. Zij danst in verschillende dans en Theatergroepen. In Nederland en Belgie. Zij is verbonden aan De Kwekerij en Compagnie Citroen. Tijdens de Dutch Design week Eindhoven danst zij  dit jaar, bij verschillende designers. Batja verzorgt tevens kindertheater en dans voorstellingen voor kinderen.

Stefanie Liedtke: Fagot

Stefanie iStefanie Liedtkes een veelzijdig musicus, gespecialiseerd in zowel hedendaagse als oude muziek. Zij studeerde fagot en blokfluit aan conservatoria in Duitsland (Stuttgart, Freiburg) en in Nederland (Rotterdam en Utrecht) Zij treedt regelmatig op als soliste op festivals in binnen- en buitenland. Zij maakte deel uit van het Xenakis Ensemble en speelt bij de Ostravska Banda, Insomnio en het programma voor peuters en kleuters van  Wervelwind Ensemble. Ook treedt Stefanie op met verschillende barokensembles waaronder Eik en Linde.

Meriam de Korte: Alt-mezzo/Tekst

meriam1Zij studeerde in Utrecht Theater aan de HKU en Klassieke zang in Amsterdam. Na haar einddiploma legde zij zich toe op modern  muziektheater. Eerder werkte zij samen met operacomponisten G. Trujillo en M. Sporck. Opera’s die goede recensies mochten ontvangen in o.a. het AD, Trouw, Volkskrant en de Gelderlander. Zij speelt regelmatig in binnen en buitenland met haar ensemble met name Duitsland. Met de beeldend kunstenaar en  schrijver Jan Kerkhof ontwikkelt zij nieuwe muziekprojecten.

Gertie Bruin: Klassiek Accordeon

Gertie bruinGertie Is een veelgevraagde accordeonist. Gertie studeerde aan het conservatorium van Enschede bij Egbert Spelde. Hij speelt klassiek accordeon in verschillende ensembles. Daarnaast geeft hij les en workshops in binnen en buitenland. Eerder trad hij op in Muziekgebouw aan het IJ en het Bim Huis te Amsterdam. Gertie speelt dit jaar op  festival Noorderzon, daarnaast is hij gastdocent op de Hochschule der kunsten Zurich. In ons project voelt hij zich thuis mede door het theatrale / dans aspect.

 Hugo Doesburg: Cello

Foto Hugo DoesburgHugo studeerde  cello, in Alkmaar aan de Muziek Pedagogische Academie bij Frans van der Grinten.

Hij vervolgde na zijn diploma behaald te hebben zijn studie aan het Conservatorium van Maastricht bij Radu Aldulescu. Daar behaalde hij zijn diploma UM en DM naast de aantekening voor Kamermuziek. Hij trad op als solist bij verschillende orkesten en begeleidt zowel koren als solisten. Naast zijn uitvoerende praktijk heeft hij zijn eigen bedrijf VOF.nl: Advies, verhuur en verkoop van cello’s. Tevens Speelt Hugo Doesburg  bij het het Waalkwartet en salonorkest Zoethout. Vanwege de bijzondere combinatie van Dansmuziek en Poëzie neemt hij deel aan het Erfgoed festival.

Evenement Eigenschappen

Startdatum 26-juni-2019 12:15
Einddatum 26-juni-2019 13:15